• Jelentkezési lap

  Tisztelt Szülők!

  Iskolánk igazgatósága szeretné megkönnyíteni az első osztályba történő beiratkozás adminisztrációját. Ezért bevezettük az elektronikus adatlapot, melyet a szülők előre kitölthetnek otthon. Az iskolának nincs szüksége a kinyomtatott jelentkezési lapra.
  Az elektronikus jelentkezési lapnak van egy kötelező melléklete, amit szintén ki kell tölteni (Vyhlásenie - nyilatkozat). Ha ezt nincs lehetőségük kinyomtatni, akkor a beiratkozás napján kitölthető az iskolában.

  Kérjük az adatokat az anyakönyvi kivonat szerint töltsék ki. Lehetőség van a kivonat feltöltésére (szkennelve, fotózva), ha erre nincs lehetősége, kérjük hozzák magukkal a beiratkozásra megtekintésre (nincs szükség fénymásolatra).

  Ezúton is felhívjuk figyelmüket, hogy a beiratkozásra abban az esetben is el kell jönni a megadott napokon (2024. április 24 és 25., 14:00-17:00), ha online már megtörtént a beiratkozás. Szükség van a gyermek, valamint mind a két szülő jelenlétére is. Ha a szülők együtt élnek, de az egyik szülő valamilyen okból kifolyólag nem tud személyesen részt venni, akkor a következő nyilatkozat kitöltésére van szükség. A szülők nem élnek együtt, ezért nem tud részt venni a beiratkozáson ezt a becsületbeli nyilatkozatot kell kitölteni.

  Ha bármilyen információra van szükségük, lépjenek velünk kapcsolatba a sekretariat@koharysuli.sk email címen, valamint a 0908023943-as telefonszámon.

   

  Köszönjük bizalmukat,

  Mgr. Bozó Roland
  igazgató

   

   

  Vyplnenie prihlášky

  Ak si želáte vyplniť prihlášku, kliknite:


  Pozrieť stav / zmeniť prihlášku

  Ak si želáte skontrolovať, tlačiť, prípadne zmeniť dávnejšie vyplnenú prihlášku, zadajte jej kód a zvoľte žiadanú funkciu.
  Kód formulára: